null

Rreth Kompanisë

Migros është vazhdimësi e shumë viteve përvojë dhe traditë familjare në ndërmarrësi.Lexo më shumë »
null

Logjistikë & Distribuim

Migros eshte kompani që bën distribuimin  e produkteve të prodhuara nga kompani të njohura botëroreLexo më shumë »
null

Na Kontaktoni

Na kontaktoni ne numrat e telefonit (381) 38 543 038, ose na vizitoni në objektin tonë në adresen: Zona industrial 4, 12000 / Fushë Kosovë, KOSOVË

Lexo më shumë »

19275069_665623806954753_5321350291860413240_n

Përvojë dhe Korrektësi

Përvojë dhe traditë që nga viti 1978. Qendra jonë e shpërndarjes është e vendosur në Prishtinë, me sipërfaqe totale prej 13.000 m2.

Përmirësimi i vazhdueshëm i cilësisë së shërbimit na bëri një faktor të rëndësishëm në treg. Brendet që ne përfaqësojmë dhe rezultatet tona kan dëshmuar suksesin tonë. Ne mbulojmë rreth 3500 blerës.

Lexo më shumë 

Avantazhet konkurruese

  • Përvojë dhe traditë që nga viti 1978
  • Një vizion i qartë i zhvillimit të biznesit
  • Frymë inovatore
  • Brende të forta dhe të njohura
  • Produkte të cilësisë së lartë
  • Punëtor të kualifikuar dhe të motivuar
  • Investime të vazhdueshme në teknologjin e re
DSC_0117_compressed

Brendet që ne përfaqësojmë