Logjistik & Distribuim

Migros eshte kompani që bën distribuimin  e produkteve të prodhuara nga kompani të njohura botërore si: Nestle, Colgate Palmolive, Saponia, Aia, Codap, Biraghi, Selpak, Dijamant, Zvijezda, Jamnica, Koestin, Kotanyi, General Electric, San Carlo, Imlek, Anamil, Skotti, Monini, Calvo, Zdenka, Pasta Zara, Kandit, Centro Proizvod, Fidelinka, Costa d’Oro, Croco, Vicenzi, Poco Loco, Bauer, Sunny, Frankeland. etj.

Brendet që janë të shpërndarë nga kompania jonë kanë dëshmuar qasjen tonë të suksesshëm në treg.

Brendet që përfaqësojmë dhe rezultatet tona janë dëshmuar forcën tonë, qasje të suksesshme të tregut dhe të mirë të bashkëpunimit me udhëheqësit.

Ne kemi qendra distributive në Fushë Kosovë, me sipërfaqe prej më shumë se 13.000 metra katrore dhe depo të dytë në Prizren. Së shpejti, do të hapen edhe qendra shpërndarëse, në disa qytete të tjera.

Ne mbulojmë rreth 3500 blerës në të gjithë territorin e Kosovës, e cila tregon profesionalizmin tonë të kompanisë sonë në arritjen e qëllimeve tona strategjike. Aktualisht ne kemi 285 të punësuar. (Në sektorin e shpërndarjes).

DSC_0147_compressed